الثلاثاء، 2 أكتوبر 2012

مكرونه بصوص الكارى


مكرونه بصوص الكارى


المقادير

كيس مكرونه 
قطع فراخ مسلوقه او لحم او سمك 
معلقه زبده 
بصله مقطعه شرائح
فصين ثوم مفروم
معلقتين كبار من مسحوق الكارى 
ملح وتوابل


الطريقة

نسلق المكرونه ثم فى طاسه على النار نضع معلقه الزبده ثم نشوح فيها شرائح البصل وفصين الثوم وشرائح الفلفل الرومى حتى يصير لونهم ذهبى نضيف عليهم مسحوق الكارى ثم نزود بعض الزبيب (( اختيارى )) نقلب ثم نضيف الملح والبهارات ونزود الخليط بكوب من الماء ثم نضع فيه الحم او الدجاج او السوق المسلوقين ((( كمان هلاضافه اختيارى)) ثم بعد ماتغلى جيدا نضيف عليها المكرونه المسلوقه . بس صدقيني الاكله دي متقوليش عليها لاي حد لانها بجد تحفه تحفه تجنن

0 التعليقات:

إرسال تعليق

شارك

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More